ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Classic TT isle of man



-By BikerSpirit

-Οι αγώνες TT χαρακτηρίζονται από πολλούς ως η μεγαλύτερη δοκιμασία στον κόσμο, όσον άφορα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την μοτοσυκλέτα.






Παραμένοντας ανέπαφη από το 1911, η διαδρομή του ΤΤ στο Ιsle of Man, με μήκος 37 ¾ μίλια αποτελούμενη από δημόσιους δρόμους έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα αναβατών αγώνων μοτοσικλέτας όλων των εποχών. Από τις επικές μονομαχίες των Mike Hailwood, Giacomo Agostini και Phil Read, έως τα ρεκόρ των Geoff Duke, Mick Grant και ο Joey Dunlop, το ΤΤ έχει προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις και αναμνήσεις. Τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί από το να γυρίσει ο χρόνος πίσω στη χρυσή εποχή της μοτοσικλέτας και να ξαναζήσουμε τις συγκινήσεις, τους ήχους και τις μυρωδιές των κλασικών αγώνων από το Isle of Man;




Το Classic ΤΤ γιορτάζει την ιστορία και την κληρονομιά των αγώνων ΤΤ, προσφέροντας τέσσερις μέρες γεμάτες δράση και νοσταλγία. Έτσι τον Αύγουστο,οι διοργανωτές του ΤΤ θα είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν τον κόσμο για άλλη μια φορά στο Isle of Man, για έναν κλασικό αγώνα ΤΤ! Στην πιο διάσημη κλασική διαδρομή αγώνων μοτοσικλέτας στον κόσμο, θα παρελάσουν οι ιστορικότερες μοτοσυκλέτες του πλανήτη προσφέροντας αμέτρητες συγκινήσεις, θέαμα και νοσταλγία στους λάτρεις της κλασικής μοτοσυκλέτας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικά από τα ονόματα οδηγών θρύλων που θα δώσουν το παρόν στο νησί, όπως οι Giacomo Agostini, Freddie Spencer, Phil Read, Mick Grant, Philip McCallen, Kork Ballington και ο Steve Baker.

-Με σκοπό να μείνει αναλύοτο να ενδιαφέρον του κόσμου που θα επισκεφτεί το νησί, παράλληλα με το Classic TT, θα πραγματοποιηθούν και διάφορα άλλα events όπως το Φεστιβάλ της μοτοσικλέτας του Isle of Man , δύο από τα μεγαλύτερα off-road γεγονότα της Βρετανίας και το πλέον δημοφιλή VMCC Rally. Προσφέροντας παραδοσιακή οικογενειακή ψυχαγωγία, chat shows, αυτόγραφα, παρέλαση ιστορικών μοτοσυκλετών, γιγαντοοθόνες, επίσκεψη στα paddock και διάφορες άλλες ασχολίες το Classic TT υπόσχετε σε όλους πως το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι «Το μόνο πρόβλημα που θα έχετε, είναι να μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε όλα!»




-Το τετραήμερο πρόγραμμα του Classic TT είναι αυτό:

CALENDAR OF EVENTS 2013

Friday 23 August
• Classic TT Paddock Carnival (Nostalgic attire optional)
• Final Qualifying Session

Saturday 24 August
• Race 1: 500cc Classic TT Race
• Parade Laps
• Manx Grand Prix Qualifying Session
• Classic TT Party

Sunday 25 August
• VMCC Festival of Jurby
• TT Heroes Dinner

Monday 26 August
• Race 2: 350cc & 250cc Classic TT Race
• Race 3: Formula 1 Classic TT Race / Formula 2 Classic TT Race / Formula Classic TT Race
• Classic TT Prize Presentation









.