ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

Η Ελληνική  Λέσχη  Ιαπωνικής  Κλασικής  Μοτοσυκλέτας  την Κυριακή  4  Φεβρουαρίου  2018  και ώρα 15.00 κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας , στο κέντρο       < Π Ε Ρ Α Ν > Δεκελείας  20  Νέα Χαλκηδόνα  τ κ  143 43  τηλ  2102533896.
Ξεκινάμε την νέα χρονιά μας, με την πρώτη εκδήλωση μας και περιμένουμε όλους τους φίλους μας, να έρθουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους με την υπόσχεση ότι θα περάσουμε ένα υπέροχο απόγευμα στο όμορφο και φιλόξενο ανατολίτικο κέντρο < Πέραν > με πλήρες μενού , απεριόριστο κρασί , αναψυκτικά και ζωντανή μουσική .
Πληροφορίες , κρατήσεις  στον κ. Κορωναίο Ιωάννη , στο τηλέφωνο  6981994224 για κάθε λεπτομέρεια .
...................................................................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................................................................
Και να φθάσαμε στην ημέρα της πρώτης μας εκδήλωσης , όπου μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και αρκετό τρέξιμο ,ώστε να περάσουμε καλά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας , πιστεύω ότι τα καταφέραμε .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους  εσάς , που μας τιμήσατε με την παρουσία σας ,θα θέλαμε να αναφερθούμε σε έναν έναν από εσάς ξεχωριστά , μας είναι όμως αρκετά δύσκολο να το κάνουμε .
Ιδιαίτερα θα σταθούμε στον κ. Ιωάννη Κορωναίο που έκανε την μεγαλύτερη προσπάθεια . ώστε μια ακόμη εκδήλωση να φθάσει στο τέλος της με πολύ μεγάλη επιτυχία .
Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά τα καταφέραμε να περάσουμε πολύ καλά , ευχάριστα , με καλό φαγητό , άφθονο κρασί , καλή μουσική , χορό και τραγούδι , μέχρι αργά το βράδυ .
Ευχή όλων μας ,για όλους εσάς , να είμαστε καλά , να είσαστε καλά , με υγεία , με χαμόγελο , πάντα όρθιοι ,να χαίρεστε ότι αγαπάτε πιο πολύ και του χρόνου πάλι εδώ μαζί , όλοι μαζί , εσείς και εμείς , πάντα μαζί .